+ پاسخ به موضوع
صفحه 3 از 4 FirstFirst 1 2 3 4 آخرینآخرین
نمایش نتایج 21 تا 30 از 37 مجموع

موضوع: آموزش قسمت هاي مختلف فروم جهت كارايي بهتر

مدیر سایت car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    تشكر
    573
    142 تشکر در 97 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2

پيشفرض

Quote ارسالی توسط sb64et View Post
    طریقه لینک کردن ؟
    مثل اين فايل آپديت هاي نود 32 كه من روي سايت فورشيرد آپلود مي كنم و لينكشون رو مي گذارم توي تاپيك .
    تا وقتی اشتباهات جدید هست چرا تکرار اشتباهات گذشته ؟ برتراندراسل

ناظم سایت Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    تشكر
    317
    250 تشکر در 194 ارسال

پيشفرض

لطفاً درباره اخطارها هم توضيح بفرماييد. الان دو روز است كه موقع ارسال نقل قول اين پيغام برايم روي صفحه ميآيد.

آيا اين مربوط به سايت است؟

مدیر سایت car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    تشكر
    573
    142 تشکر در 97 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2

پيشفرض

بلي مربوط به سايت است چون من هم اين مشكل رو داشتم ، و فكر مي كردم مشكل از اكسپلورر باشد اما گويا مشكل فراگيرتر از اين حرفها بود .
    حكي رو كه فكر مي كردم باعث اين مشكل شده را غير فعال كردم لطفا دوباره چك كنيد ببينيد هنوز مشكل باقي است يا رفع شده ؟

عضو سایت dalahoo is an unknown quantity at this point dalahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    تشكر
    74
    19 تشکر در 13 ارسال

پيشفرض

من هم اين مشكل رو داشتم اما الان ديگه رفع شده ، خيلي مِسي

ناظم سایت Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri is on a distinguished road Sabaa Amiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    تشكر
    317
    250 تشکر در 194 ارسال

پيشفرض

نه ديگه مشكلي نيست. با تشكر

عضو سایت dalahoo is an unknown quantity at this point dalahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    تشكر
    74
    19 تشکر در 13 ارسال

پيشفرض

مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي وارد سايت مي شوم تموم اون نوشته هاي جديد پايين رو مي خونم اما خوب نوشته هاي جديدي كه از اون خارج شده اند رو نمي تونم پيدا كنم !

آيا مي شه يك كاري كرد كه وقتي وارد انجمن مي شويم بدانيم چه موضوعات جديدي بوجود اومده و چه كساني مطلب جديد نوشته اند ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    تشكر
    573
    142 تشکر در 97 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2

پيشفرض

Quote ارسالی توسط dalahoo View Post
    مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي وارد سايت مي شوم تموم اون نوشته هاي جديد پايين رو مي خونم اما خوب نوشته هاي جديدي كه از اون خارج شده اند رو نمي تونم پيدا كنم !

آيا مي شه يك كاري كرد كه وقتي وارد انجمن مي شويم بدانيم چه موضوعات جديدي بوجود اومده و چه كساني مطلب جديد نوشته اند ؟

ممنون
    در بالاي صفحه ي اصلي بر روي ارسال هاي جديد كليك كنيد تا تمام مطالب جديدي را كه بعد از آخرين حضور شما نوشته و ايجاد شده اند را ببينيد .

در ضمن از اين به بعد با كليك روي عنوان آخرين ارسال ها در پايين صفحه به آخرين پست ارسالي خوانده نشده هدايت مي شويد و با كليك بر روي مثل كوچك آبي رنگ ( نمايش داده شده در تصوير زير ) به اولين پست ارسال شده .

مدیر فعال بخش زبان sb64et is on a distinguished road sb64et is on a distinguished road sb64et is on a distinguished road sb64et is on a distinguished road sb64et's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    موقعیت
    TEHRAN
    تشكر
    0
    26 تشکر در 23 ارسال

پيشفرض

من نمی تونم خوب از دکمه نقل قول استفاده کنم این نقل قول ترکیبی چیه ؟

چرا نمی تونم پیام های خودم رو حذف کنم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    تشكر
    573
    142 تشکر در 97 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2

پيشفرض پاسخ: آموزش قسمت هاي مختلف فروم جهت كارايي بهتر

Quote ارسالی توسط sb64et View Post
    من نمی تونم خوب از دکمه نقل قول استفاده کنم این نقل قول ترکیبی چیه ؟

چرا نمی تونم پیام های خودم رو حذف کنم ؟
    خوب برای جواب دادن به هر کسی که خواستید متن نوشته اش هم باشه فقط روی دکمه نقل قول کلیک کنید.

نقل قول ترکیبی برای موقعی بکار می ره که شما قصد دارید به چند ارسال مختلف در یک تاپیک پاسخ بدید , هر پست رو که مد نظرتون هست رو چراغش رو روشن می کنید بعد روی ارسال پاسخ کلیک می کنید تا تمام اون نوشته هایی که روی دکمه نقل قول ترکیبی اشان کلیک کرده بودید و رنگشان قرمز شده بود در ویرایشگر ظاهر شوند و شما برای هر نوشته جوابی نوشته و ارسال می کنید .

البته نمی دونم چه مشکلی بوجود اومده که این قسمت کار نمی کنه , دنبالش هستم تا درستش کنم .

الان می تونید پیام های خودتان را حذف کنید .

مدیر فعال بخش زبان sb64et is on a distinguished road sb64et is on a distinguished road sb64et is on a distinguished road sb64et is on a distinguished road sb64et's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    موقعیت
    TEHRAN
    تشكر
    0
    26 تشکر در 23 ارسال

پيشفرض پاسخ: آموزش قسمت هاي مختلف فروم جهت كارايي بهتر

چطوری می تونم حذف کنم دکمه ای برای این کار نیست
    منم همین رو میگم چرا بقیه می تونن چندتا نقل قول بفرستند ولی من هرچی می زنم کار نمی کنه فق اخری می اد

+ پاسخ به موضوع
صفحه 3 از 4 FirstFirst 1 2 3 4 آخرینآخرین

اطلاعات مرتبط با موضوع

Users Browsing this Thread

کاربران آنلاین در حال حاضر 1 : ( (0 كاربر و 1 مهمان))