بلي مربوط به سايت است چون من هم اين مشكل رو داشتم ، و فكر مي كردم مشكل از اكسپلورر باشد اما گويا مشكل فراگيرتر از اين حرفها بود .
حكي رو كه فكر مي كردم باعث اين مشكل شده را غير فعال كردم لطفا دوباره چك كنيد ببينيد هنوز مشكل باقي است يا رفع شده ؟
تا وقتی اشتباهات جدید هست چرا تکرار اشتباهات گذشته ؟ برتراندراسل
من هم اين مشكل رو داشتم اما الان ديگه رفع شده ، خيلي مِسي
نه ديگه مشكلي نيست. با تشكر
مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي وارد سايت مي شوم تموم اون نوشته هاي جديد پايين رو مي خونم اما خوب نوشته هاي جديدي كه از اون خارج شده اند رو نمي تونم پيدا كنم !
آيا مي شه يك كاري كرد كه وقتي وارد انجمن مي شويم بدانيم چه موضوعات جديدي بوجود اومده و چه كساني مطلب جديد نوشته اند ؟
ممنون

در بالاي صفحه ي اصلي بر روي ارسال هاي جديد كليك كنيد تا تمام مطالب جديدي را كه بعد از آخرين حضور شما نوشته و ايجاد شده اند را ببينيد .
در ضمن از اين به بعد با كليك روي عنوان آخرين ارسال ها در پايين صفحه به آخرين پست ارسالي خوانده نشده هدايت مي شويد و با كليك بر روي مثل كوچك آبي رنگ ( نمايش داده شده در تصوير زير ) به اولين پست ارسال شده .
![]()

من نمی تونم خوب از دکمه نقل قول استفاده کنم این نقل قول ترکیبی چیه ؟
چرا نمی تونم پیام های خودم رو حذف کنم ؟

خوب برای جواب دادن به هر کسی که خواستید متن نوشته اش هم باشه فقط روی دکمه نقل قول کلیک کنید.
نقل قول ترکیبی برای موقعی بکار می ره که شما قصد دارید به چند ارسال مختلف در یک تاپیک پاسخ بدید , هر پست رو که مد نظرتون هست رو چراغش رو روشن می کنید بعد روی ارسال پاسخ کلیک می کنید تا تمام اون نوشته هایی که روی دکمه نقل قول ترکیبی اشان کلیک کرده بودید و رنگشان قرمز شده بود در ویرایشگر ظاهر شوند و شما برای هر نوشته جوابی نوشته و ارسال می کنید .
البته نمی دونم چه مشکلی بوجود اومده که این قسمت کار نمی کنه , دنبالش هستم تا درستش کنم .
الان می تونید پیام های خودتان را حذف کنید .

چطوری می تونم حذف کنم دکمه ای برای این کار نیست
منم همین رو میگم چرا بقیه می تونن چندتا نقل قول بفرستند ولی من هرچی می زنم کار نمی کنه فق اخری می اد
کاربران آنلاین در حال حاضر 1 : ( (0 كاربر و 1 مهمان))
Bookmarks