+ پاسخ به موضوع
نمایش نتایج 1 تا 5 از 5 مجموع

موضوع: درخواست كمك در رفع مشکل استفاده از یاهو مسنجر و نود32

مدیر بخش برق و قدرت hadi-bipc is on a distinguished road hadi-bipc is on a distinguished road hadi-bipc is on a distinguished road hadi-bipc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    موقعیت
    Mahshahr
    تشكر
    0
    15 تشکر در 15 ارسال

پيشفرض درخواست كمك در رفع مشکل استفاده از یاهو مسنجر و نود32

چند وقت پيش nod32 را نصب كردم ،چند ساعت بعد كه سراغ yahoo massenger رفتم وقتي بازش كردم خطاي زير را اعلام مي كرد .nod32 را غير فعال كردم دوباره مسنجر رو خواستم باز كنم همون خطايي كه شما در زير مي بينيد اعلام كرد .مسنجر رو remove كردم دوباره نصبش كردم ،درايوشو عوض كردم بازم همون خطا اعلام مي شد.لطفا كمك كنيد.
    تنها راهی كه به شكست می انجامد، تلاش نكردن است

مدیر بخش اس ام اف bmw-love is on a distinguished road bmw-love is on a distinguished road bmw-love's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    موقعیت
    mashhad
    تشكر
    0
    5 تشکر در 5 ارسال

پيشفرض

سلام.

دقیق نمیدونم چرا این مشکل بوجود اومد.ولی پیشنهاد من به جای nod استفاده از kasper هست.

پیروز باشید

سنگی که طاقت ضربات تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد...
    پس از زخم تیشه مهراس که پیکرت شایسته تندیس است...

مدیر فروش irangain is on a distinguished road irangain is on a distinguished road irangain is on a distinguished road irangain is on a distinguished road irangain is on a distinguished road irangain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    تشكر
    213
    31 تشکر در 23 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    5

پيشفرض

سلام هادی عزیز از سیستم restore استفاده کردی یا نه؟ اگه نکردی یه بار امتحان کن ضرر نداره
    مهم نیست که قشنگ نیستی قشنگ اینه که مهم نیستیَ

مدیر سایت car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20 will become famous soon enough car20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    تشكر
    573
    143 تشکر در 98 ارسال
    نوشته های وبلاگ
    2

Smile

عذر می خوام اما من مجبور شدم این دو تا تاپیک رو در هم ادغام کنم ( یکمی هم ویرایش کردم ) بگذریم .

از اینکه فکر می کنید نود با یاهو مشکل داره من احتمال اون رو خیلی کم می دونم پس اینکه فکر کنیم نود و مسنجر با هم ناسازگارند به بیراهه رفته ایم ( من نود و مسنجر دارم , ایران گین هم اگر اشتباه نکرده باشم نود داره )

اما پیشنهاد من اینه که لاگ های سیستم رو یک دیدی بیاندازی شاید یک موردی بود که راهنمایی ات کرد .

برای دیدن لاگ های سیستم به control panel -administrative tools - computer managment برو(حتی می تونی توی کامند پرامپت( Command prompt )بنویسی eventvwr و در اونجا رویEvent viewer دبل کلیک کن تا دسته های مختلف Event هارو ببینی - دسته ی سیستمی , اپلیکیشن و سکیوریتی را یک نگاهی بکن . (عکس زیر )

قبل از این کار یکی دوبار یاهوت را باز کن تا لاگ ها ثبت بشه بعد لاگی رو که بالای بالاست رو نگاه کن اگر دیدی مربوط به همون اروره - روش دبل کلیک کن و بررسی کن - در همونجا یک لینک احتمال زیاد برای اطلاعات بیشتر برات گذاشته اون رو هم ببین .( مثل عکس زیر )

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه جز اینکه بری تو کاره حذف نود یا ریستوری که ایران گین گفت ( اگر نقطه بازگشت داشته باشی ) و یا نصب مجدد ویندوز

موفق باشید
    تا وقتی اشتباهات جدید هست چرا تکرار اشتباهات گذشته ؟ برتراندراسل

مدیر بخش برق و قدرت hadi-bipc is on a distinguished road hadi-bipc is on a distinguished road hadi-bipc is on a distinguished road hadi-bipc's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    موقعیت
    Mahshahr
    تشكر
    0
    15 تشکر در 15 ارسال

پيشفرض

از همه شما دوستان عزيز ممنونم،اميدوارم راههاي كه گفتيد جواب بده امشب چك مي كنم ببينم چي ميشه.دست همتون رو ميبوسم.
    تنها راهی كه به شكست می انجامد، تلاش نكردن است

+ پاسخ به موضوع

اطلاعات مرتبط با موضوع

Users Browsing this Thread

کاربران آنلاین در حال حاضر 1 : ( (0 كاربر و 1 مهمان))