درود
خیلی وقت پیش ها یک چند تایی آموزش برای ادوب اودیشن ورژن 1.5 نوشتم و متاسفانه ادامه ی کار به خاطر یک سری مشکلات رها شد , دیشب نمی دونم چم شد یوهوییهوس کردم برم سراغ ادوب اودیشن , اما راسیتش اصلا حس و حال نداشتم بشینم فایل ورد و پی دی اف و عکس اینجور چیزها رو آماده کنم تا برای استفاده ی دوستان قرار بدم اما گفتم برای اینکه دوستداران این نرم افزار هم امروز با یک افکتی در این نرم افزار آشنا بشن , آموزش افکت stereo field effect رو بنویسم ,در مورد این افکت اجازه بدین کمی توضیح بدم .
حتما دیدین آهنگ هایی رو که صدا گویا در اطراف سر ما می چرخه و از این اسپیکر به اون اسپیکر می ره و یکجورایی زیباست ! اگر ندیدین فایل آرایشگاه مجازی رو که یکی از قشنگ ترین نمونه ها برای این کارهاست را با حجم حدود 6 مگا بایت از این تاپیک دانلود کنید . اگرم عجله دارید و دوست دارید سریع نتیجه ی کار رو ببینید این فایل 500 کیلو بایتی رو دانلودکنید و گوش کنید (دقت کنید که 15 ثانیه اول افکت دارد و 15 ثانیه افکت نداره تا تفاوت رو بهتر احساس کنید )
قدم اول :
نرم افزار ادوب اودیشن رو باز کنید و یک فایل صوتی وارد نرم افزار کنید . بعد روی فایلتان دبل کلیک کنید تا وارد محیط Edit view بشه ( تصاویر راهنما رو ببینید )
خوب حالا به تب ( Tab ) افکت بروید و از لیست افکت های آمپلی توت (Amplitude ) افکت stereo field effect رو انتخاب کنید و روش دوبار کلیک کنید . ( قبل از این کار یک قسمتی از فایلتان را همانطور که در شکل های زیر من انتخاب کردم انتخاب کنید )
خوب با این کار یک پنجره براتون باز می شه که در پست بعد این پنجره را با هم بیشتر بررسی می کنیم .
ادامه در پست بعد...

هوس کردم برم سراغ ادوب اودیشن , اما راسیتش اصلا حس و حال نداشتم بشینم فایل ورد و پی دی اف و عکس اینجور چیزها رو آماده کنم تا برای استفاده ی دوستان قرار بدم اما گفتم برای اینکه دوستداران این نرم افزار هم امروز با یک افکتی در این نرم افزار آشنا بشن , آموزش افکت stereo field effect رو بنویسم ,در مورد این افکت اجازه بدین کمی توضیح بدم .

Bookmarks