با سلام
چطور ميتوانم در نقل قولها تصوير بگذارم؟ (پسوند gif را استفاده كردهام.)
با سلام خدمت شما دوستان خوبم
لطفا مشكلات كاربری خودتان را فقط و فقط در این تاپیك مطرح نمایید ، مشكلاتي مثل عدم دريافت ايميل جهت تاييد ثبت نام ، مشكلات با كار در انجمن ها و ....
با سلام
چطور ميتوانم در نقل قولها تصوير بگذارم؟ (پسوند gif را استفاده كردهام.)

راستش ، براي اينكه بتوانيد در اين انجمن و انجمن هاي مشابه عكس قرار بديد بايد از آدرس عكس اتان كه در محلي در اينترنت ذخيره شده استفاده كنيد براي اين منظور مي توانيد از هاست هاي رايگان عكس استفاده كنيد مثلا سايت ايميج هاست دات اورگ يكي از آنهاست ابتدا وارد سايت شده و عكس خودرا بر روي سايت آپلود مي كنيد ( اگر چند عكس داشتيد بر روي دكمه upload more كليك كنيد )و از آدرس Hot Link كه به شما مي دهد يك كپي گرفته و در فروم از آن استفاده مي كنيد . ( كليك بر روي آيكونو دادن آدرس )
روش دوم هم اينه كه يك اكانت روي پرشين گيگ يا سايت هاي مشابه داشته باشيد و عكس و يا فايل هاي خود را بر روي آنها قرار داده و در صورت لزوم در سايت هاي اينترنتي از آنها استفاده نماييد. من دعوت نامه ي پرشين گيگ برايتان ارسال كردم ، در آنجا عضو شويد و عكس ها وفايل هاي خود را در اكانت خود قرار دهيد . اينجوري ديگه هميشه تصاويرتان دم دستتان خواهد بود و مي توانيد از آنها در هر جايي كه دوست داشته باشيد استفاده كنيد .
موفق باشيد /
تا وقتی اشتباهات جدید هست چرا تکرار اشتباهات گذشته ؟ برتراندراسل

من پسوردم رو فراموش کردم چرا جایی برای فراموش کردن رمز عبور قرار نده اید

اگر رمز عبور خود را فراموش كنيد ، با اشتباه وارد كردن آن با صفحه اي كه در آن نوشته شده است:
کدکاربری یا رمز عبور صحیح نیست. لطفاً مجدداً سعی نمائید.
درصورتیکه رمز عبور خود را فراموش کرده اید، اینجا کلیک کنید.
مواجه مي شويد كه با رفتن به آن و دادن آدرس ايميل مي توانيد رمز عبور خود را بازيابي نماييد.
تا وقتی اشتباهات جدید هست چرا تکرار اشتباهات گذشته ؟ برتراندراسل
کاربران آنلاین در حال حاضر 1 : ( (0 كاربر و 1 مهمان))
Bookmarks