سوالات و مشکلات خود را در زمینه کاربری کامپیوتر در این انجمن مطرح نمایید
اگر لپ تابي داريد و مجبوريد بعضي از حروف رو با گرفتن دكمه Fn تايپ كنيد نرگان نباشيد براي غير فعال كردن اين دكمه تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه دكمه...
باسلام لطفا بفرماييد چگونه مي توانيم زمان آخرين مرتبه روشن شدن كامپيوترمان را استخراج كنيم ؟ اطلاعات روشن وخاموش شدن كامپيوتردركجا ثبت مي شود ؟
سلام میخوام xpروی لپ تاپ dell vostro 1520نصب کنم جلوی هرز نامه ها رو چطور باید گرفت با تشکر
بنام خدا با عرض سلام و خسته نباشد پس از فلش کردن بایوس ونصب ویندوز سیستم به صورت دوره ای پشت سرهم ریستارت میشود منظورم از دوره ای اینه که...
باسلام خدمت همه دوستان عزیز چند وقت پیش فیلمها وفایلهای صوتی موبایلم رو روی کامپیوتر کپی کردم ولی فیلمها بدون صدا پخش میشن وفایلهای صوتی هم...
سلام مدتي است كه 1- سيستم دفتر كارم خود به خود ري استارت مي شود و گاهي اصلاً بالا نمي ايد . بعد اينكه يه مدتبالا نيامد سعي كرديم ويندوز عوض كنيم 2-...
شايد شما هم با اين خطا مواجه شده باشيد . براي حذف اين خطا كافي است مراحل زير را دنبال كنيد . شايان ذكر است كه اين برنامه با ويندوز اجرا مي شود و...
هرچه گشتم تاپیک مناسبی برای قرار دادن مشکلم در آنجا پیدا نکردم . مدتی است ناگهان صدای کامپیوترم قطع می شود و بعد هیچ برنامه پخش یا پلیری صوت یا...
آيا ميتوان ايميل هاي ياهو يا گوگل را باز نشده در هارد سيو كرد و بعد آنها را بدون اتصال به اينترنت باز كرد؟
سلام من ازبرنامه youtube get استفاده کردم ولی فایل های دانلود شده سریع پخش می شوند طوری که هیچ چی واضح نیست کسی با این برنامه کار کرده ؟ لطفاً
در حال حاضر 1 كاربر در حال مشاهده ي اين انجمن مي باشند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
نمايش به صورت...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانين انجمن ها