هر چه میخواهد دل تنگت بگو
06-09-10 11:13
تست هوش(جالب)
12-01-10 23:57
كمي بخنديم
06-04-10 11:55
عشقولانه ها
11-01-10 17:40
هرکس جواب این سئوال را بده 10هزارتومان از طرف بنده جایزه میگره !!! فقط تا 5/12/88 فرصت دارید وقبل تمدید نیست . روزی استادی در کلاس درس منطق سئوالی...
این سئوال را حتما" تا دو روز آینده جواب بدید و جایزه از من بگیرید ؟؟!!! مطمئن باشید به پاسخ صحیح جایزه تعلق خواهد گرفت
- سلام - سلام کجایی؟ - تو تاکسی دارم می رم خرید - همین الام پیاده شو! - چرا؟ نرسیدم که هنوز!
-بشینی مگس بپرونی ! ۲- کارهای شخصیتون رو انجام بدین ۳- مجموعه ۱۰ هزار عکسی رو که دارید اسم هاشون رو عوض کنید و مرتب کنید ۴- هارد کامپیوتر رو...
يکي از دوستان شيوانا، عارف بزرگ، تاجر مشهوري بود. روزي اين تاجر به طور تصادفي تمام اموال خود را از دست داد و ورشکسته شد و از شدت غصه بيمار گشت و در...
موزو انشا عزدواج هر وقت من یک کار خوب میکنم مامانم به من میگوید بزرگ که شدی برایت یک زن خوب میگیرم. تا به حال من پنج تا کار خوب کردهام و...
یه کم صبر کنید تا تصویر کاملا load بشه!
اینجا تهران است ... ! اخیراً اعلام شد که تهران یکی از ده شهر نامطلوب جهان برای سکونت شناخته شد. اما تهران جذابیت های منحصر بفردی هم دارد که در هیچ...
فهمیدی یا دوباره توضیح بدم
خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه با هر username كه باشم، من را connect می كند خدا را دوست دارم ، به خاطر اینكه تا خودم نخواهم مرا D.C نمی كند . ...
در حال حاضر 1 كاربر در حال مشاهده ي اين انجمن مي باشند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
نمايش به صورت...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانين انجمن ها