من خودم از طرفداران بازی گلدماینرم بهتره بگم عاشقشم :D زیاد توضیح نمی دم فقط اگر تا حالا این بازی را تست نکردید یه امتحانی کنید شاید شما هم مثل من...
زمان بازی ۱۲ سال بعد از داستان Max Payne 2 اتفاق می افتد و این بار در نیویورک نیست بلکه در سائوپائولو برزیل شما باید با دشمنان رو در رو شوید. از...
نسخه جدید زیباترین و پرطرفدار ترین بازی کامپیوتری موتور سیکلت رانی این بار منحصر سال 2009 بر اساس آخرین تغییرات مسابقات رسمی Superbike World...
نسخه ی جدیدی از بازی پرطرفدار و بسیار پرهیجان اتومبیل رانی TrackMania که با عرضه ی دو نسخه در سالهای 2004 و 2005 و دریافت نمره عالی از منتقدان جایگاه...
سلام به همگی برای اونهایی که برای توی سایت یا فرومشون نیاز به بازی های کم حجم فلاش دارند چند تا بازی کم حجم فلاش آوردم که دوستان می توانند آنها را...
NeedForSpeed وارد منوی options شويد.گزينه ی Secret Codes را انتخاب كرده و وارد كنيد: $10,000(پول) $EDSOC را وارد كنيد....
شركت EA اعلام كرد با وجود اخراج بيشتر خدمه EA Black Box باز هم سري NFS ساخته خواهد شد. اين شركت امرزو چهار بازي Need for Speed را تاييد كرد. ...
سلام:) اصولا بازی های کامپیوتری برای کودکان مناسب نیست اما خوب بعضی بچه ها درگیر این وادی شدن و جدا کردنشون از کامپیوتر کار ساده ای نیست برای این...
پس از گذشت چهار سال نسخه دوم بازی فوق العاده زیبای اکشن Far Cry 2 منتشر شد ! به جرات Far Cry محصول سال 2004 کمپانی Ubisoft و سازندگان Crytek را به...
درود بر دوستان خوبم دیشب که میزبان یکی از دوستان خوبم بودم از خاطرات کودکی و سگا و میکرو حرف افتاد توی این بین از بازی خاطره انگیز قارچ خور گفتیم و...
بدون شک بازی FIFA 09 یکی از شناخته شده ترین و قدیمی ترین بازیهای ورزشی در جهان است، که توانسته با تغییرات و بهبود مستمر سالها نظر کاربران بازیهای...
سلام ابتدا بازی را از لینک زیر دریافت نمایید . بعد بازی را نصب نمایید , پس از نصب با توجه به تصاویر زیر نسبت به فول ورژن کردن بازی اقدام...
سلام نمي دونم تا به حال با بازي هاي شركت آركاده بازي كردين يا نه ، من يكي خودم خيلي طالب اين بازي ها بودم ( هنوزم هستم :D ) و امروز با بازي ...
سلام براي رجيستر كردن يا به قولي فول ورژن كردن اين بازي ها ابتدا بايد يك فايلي رو دانلود كنيد ، اين فايل بر روي اكثر بازي ها جواب داده و شما كافيست...
سلام خوب نصب بازي خيلي سادست و اصلا نيازي به توضيح نداره . شما فقط تا آخر Next بزن بازي نصب مي شه :D اما خوب يكبار نحوه ي نصب رو مي گم براي...
car20 جان یکی از لذت های آی جی آی ...ورژن یکش رفتن مراحل بدون رمز و کد و .... این جور چیزاست...ولی خب این روش دوم باحال بود...مجبور شدم برم دنبال سی...
يادش بخير مدت ها پيش بازي Project IGI: I'm Going In رو بازي ميكردم ، واقعا كه چه بازي جالبي بود بعد از مدت ها هم بازي Project IGI2 هم به بازار اومد...
سلام . این هم یک بازی جدید که دوستان انتظار آن را می کشیدند. در این بازی شما باید توپی را که در آن یک موش به نام همستر توپ را هدایت می کند را...
در حال حاضر 1 كاربر در حال مشاهده ي اين انجمن مي باشند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
نمايش به صورت...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانين انجمن ها