آموزش نرم افزار ادوب اودیشن , معرفی ترفندها , نکته ها و دانلود نرم افزار
درود در این آموزش ابتدا قصد دارم در ارتباط با پنجره ی selection/view control صحبت کنم , این پنجره در حالت default( پیشفرض ) در قسمت پایین و سمت...
درود در این قسمت از آموزش نرم افزار ادوب اودیشن قصد دارم در ارتباط با ویرایش مستقیم فایل های صوتی صحبت کنم . برای شروع بهتره ابتدا یک فایل صوتی...
خوب برای اولین کتاب اینجا کلیک کنید تا کتاب Adobe Audition User Guide ورژن 3 را دریافت کنید . حجم 6.5 مگابایت برای دریافت کتاب Adobe Audition...
درود برای دانلود نرم افزار ادوب اودیشن ورژن 1.5 به این آدرس مراجعه کنید . دوستان هم اگر کسی لینک دیگری از این نسخه ی نرم افزار ( ورژن 1.5 ) داشت...
درود خیلی وقت پیش ها یک چند تایی آموزش برای ادوب اودیشن ورژن 1.5 نوشتم و متاسفانه ادامه ی کار به خاطر یک سری مشکلات رها شد , دیشب نمی دونم چم شد...
این تاپیک مخصوص دریافت و دانلود آموزش نرم افزار ادوب اودیشن می باشد . ------------------------------------تنظیمات ابتدایی نرم افزار ادوب...
Learning Adob Audition Version 1.5 part02 آشنایی با منوی فایل : همچنانکه در تصویر زیر می بینید منوی فایل از گزینه های متعددی تشکیل شده که خوب...
اجازه بدین قبل از شروع دو اصطلاح رو که زیاد باهاش سروکار داریم را همین جا بگم , مارکر و نشانگر موقعیت فعلی که در شکل زیر نمایش داده شده اند . ...
با سلام خدمت دوستان عزیز آموزش نرم افزار ادوب اودیشن رو شروع می کنم و امیدوارم که در این آموزش خللی وارد نشه و بتونم تا اونجایی که این نرم افزار رو...
در حال حاضر 1 كاربر در حال مشاهده ي اين انجمن مي باشند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
نمايش به صورت...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانين انجمن ها