من می خواهم یک سری فایل تصویری رو به صوتی تبدیل کنم لطفاً راهنماییی ام کنید
سلام برای دیدن آموزش تصویری نرم افزار یولید ویدئو استودیو 10 قسمت اول به این صفحه مراجعه کنید . اگر در مورد این آموزش سوالی داشتید در همین...
در این تاپیک موزیک ها و ترانه هایی رو که میشه ازشون برای میکس و مونتاژ مراسم عروسی , تولد , مراسم حجاج , حنابندان و ... استفاده کرد رو قرار می دهم...
سلام چگونه می توانم بخشی از یک فیلم dvd رو برش بزنم . ایا با نرم افزار نرو امکان ان وجود دارد
مفهوم کروماکی و آموزش تصویری آن در نرم افزار یولید ویدئو استودیو درود این تاپیک رو به معرفی مفهوم کروماکی در ویرایش فیلم اختصاص دادم , کروماکی...
خوب در این تاپیک هم کلیپ ها و تصاویری که مناسب کارهای میکس ومونتاژ فیلم هستند قرار بدین , سعی کنید از کلیپ هایی که حجمشان زیاد نیست استفاده کنید تا...
خوب برای شروع ابتدا فایل ویدئویی خودتان را باز کنید , می توانید از فایل های نمونه ای که در بالا برای دانلود قرار داده ام نیز استفاده کنید . ( شکل زیر...
امروز قصد دارم نرم افزار محبوب و بسیار ساده ی Ulead Video Studio 10 را خدمت شما عزیزان معرفی کنم . البته در حال حاضر ورژن 11 پلاس اون هم اومده ولی...
اول در تایم لاین فیلم خودمون رو تو قسمت video قرار میدیم .(تصویر زیر ) بعد از قسمت audio با کلیک روی پوشه کناری فایل صوتی خودمون رو از هارد...
A fatal error has occured during installation شاید شما هم در نصب ر نرم افزار یولید ویدئو استودیو 11 با این پیغام مواجه شده باشید , شاید هم مثل من...
در حال حاضر 1 كاربر در حال مشاهده ي اين انجمن مي باشند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
نمايش به صورت...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانين انجمن ها