خوب براي اينكه آموزش ساخت بنرهاي تبليغاتي با استفاده از نرم افزار يوليد گيف انيماتور Ulead Gif Animator 5.0.5 رو شروع كنيم لازم است ابتدا برنامه را...
حتمآ همه ي شما در هارد کامپيوتر خود تصاوير بسيار زيادي داريد و براي نمايش آنها از نرم افزارهاي مختلفي استفاده مي کنيد. البته سيستم عامل، خود نرم...
براي دريافت نرم افزار مي ني تب ورژن 14 از لينك زير استفاده كنيد. Download minitab14 http://rapidshare.com/files/340325658/minitab-14.rar
درود برای اینکه مجبور نباشیم مرتب سی دی هایی رو که زیاد ازشون استفاده می کنیم رو داخل سی دی رام بگذاریم ( مخصوصا در اربتاط با بازی ها ) راه کاری...
سلام، ما دنبال یه نرم افزاری هستیم که بشه روی فایل های pdf پاسورد گذاشت. در صورت امکان معرفی بفرمایید.
Ashampoo Burning Studio 9 v9.05 نرم افزاری برای رایت سی دی و دی وی دی ...
سلام من می خواهم یک سری فایل با فرمت dat را به mp3 تبدیل کنم . کسی می تونه نرم افزار مربوطه را معرفی کنه . ممنون فقط خیلی فوری
وين رر يكي از بهترين و قوي ترين نرم افزارهاي فشرده سازي است كه دوستان مي توانند نسخه ي فول اون رو از اينجا دانلود كنند . همين طور در نظر دارم يكي...
خوب اين نرم افزار هم يكي از بهترين نرم افزارهاي رايت سي دي است كه قدرت رايت سي دي هاي قفل دار رو هم داره ، براي دانلود اين نرم افزار اينجا كليك كنيد...
نرم افزار رایت نرو یکی از قویترین و محبوبترین نرم افزارهای مخصوص رایت سی دی و دی وی است که از لینک های زیر می توانید نسخه ی 7 این نرم افزار رو که...
اين هم برنامه ي پيكچر تو اگزه براي ايجاد فايل هاي اجرايي از عكس هاي شما با افكت هاي گوناگون و متنوع ، با اين نرم افزرا مي توانيد حتي از عكس هاي خود...
Chapter 2. Beginning a Project • Defining the Right Project • Eastern State University (ESU) Background • Risks for the Course Registration...
فکر کنم نیازی نباشه این نرم افزارو توضیح بدم یکی یا بهتر بگم بهترین برنامه ی دیکشنری حال دنیا که قابلیت های ترجمه ی لغات به زبان های مختلف و سادگی...
سلام من این نرم افزار رو نصب رجیستر و اجرا کردم نرم افزار بسیار جالبی بود ولی دو امکان driver scanner و speed up داره که با نرم افزار نصب می شه انها...
با سلام . حتما میدونید که در ویندوز xp یه سری برنامه وجود داره که در حالت معمولی نمیتونید از اونا استفاده کنید و از وجود اونا بی خبرید . ۰۱-...
درود گاهی اتفاق می افته که ما قصد داریم یک فایل صوتی را به فرمت WAV تبدیل کنیم خوب شاید برای این کار مجبور باشیم دنبال نرم افزار های خاص ویرایش و...
ایا از نصب نرم افزارهای سنگین رایت cd و dvd خسته شدید ؟ ایا به دنبال نرم افزاری کم حجم برای رایت سی دی هایتان هستید ؟ همانطور که میدانید در...
درود شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که وقتی قصد دارید یک سی دی یا دی وی دی با نرو رایت کنید مرتب یک پنجره باز می شه و ازتون می پرسه که ایمیجتون...
تصور می کنید که روتوش تصاویر عکسهای قدیمی کاری سخت و نیازمند تخصص است ؟ اگر با امکانات نرم افزار retouch pilot اشنا شوید خواهید دید که نه تنها کار...
به كمك Turbo Dial Info زمان استفاده از اينترنت و قيمت آن را مشاهده مي نماييد. اين نرم افزار تفاوت نرخ تلفن بين ساعات مختلف روز را لحاظ مي كند. ...
در حال حاضر 1 كاربر در حال مشاهده ي اين انجمن مي باشند. (تعداد 0 عضو و 1 مهمان )
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
نمايش به صورت...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانين انجمن ها