PDA

View Full Version : بازی آنلاین تراویان (Travian)

irangain
14-08-09, 02:18
بازي‌هاي تحت مرورگر از قديم وجود داشته‌اند، روش‌هاي مختلفي هم براي بازي (http://parisdownload.blogfa.com/) وجود داشته است. از بازي‌هاي سوال و جوابي تا بازي‌هاي نقش‌آفريني و اكشن. تراويان يكي از همان بازي‌هايي است كه سال‌ها ذهن شما را به‌خود مشغول خواهد كرد. ‌ ‌

به‌طور خلاصه ،تراويان بازي مديريت منابع همه‌گيري است كه تحت هر مرورگري اجرا مي‌شود و هيچ پيش‌نياز سخت‌افزاري‌اي ندارد. تنها كافي‌است به آدرس اين وب‌سايت برويد و در آنجا بازي كنيد. قرار نيست گرافيك پيچيد‌ه‌اي در اين بازي در انتظارتان باشد، اما گرافيك آن قابل قبول و بازي در آن ساده است.
بازي با عضويت در يك سرور از ميان سرورهاي تراويان آغاز مي‌شود (سرور يكم به‌تازگي شروع به‌كار كرده است، مي‌توانيد نگارنده را با شناسه ‌easteregg‌ در جنوب شرقي نقشه بيابيد!)، شما در آغاز كار مي‌توانيد يكي از سه نژاد گل‌ها، رومي‌ها و توتان‌ها را انتخاب كنيد.
انتخاب يكي از اين سه، نقش موثري در شيوه بازي شما دارد. مديريت گل‌ها ساده است، آن‌ها نژادي صلح‌جو هستند و در دفاع بسيار قدرتمند عمل مي‌كنند. ساختن نيروهاي تدافعي‌شان از نيروهاي تهاجمي ارزان‌تر و سريع‌تر است، همچنين ساختمان‌ها و تمهيدات ويژه‌اي براي دفاع دارند، گل‌ها پشت ديوارهاي چوبي‌شان قبيله‌سرسختي به‌حساب مي‌آيند. معمولا كاربران تازه‌وارد از گل‌ها استفاده مي‌كنند كه بازي دستشان بيايد.
از سوي ديگر، توتان‌ها قبيله‌اي مهاجرند، همواره به‌دنبال غارت و كسب اموال ديگرانند و با آن امور مي‌گذارند. نيروي تهاجمي قوي‌اي در دزديدن اموال ديگر قبيله‌ها دارند، اما در جنگ‌ها و نبردهاي بزرگ ضعيف‌ترند. توتان‌ها را قديمي‌هاي تراويان بازي مي‌كنند كه سريع‌تر از بقيه قبايل رشد كنند. ‌

نژاد سوم، رومي‌ها، منظم‌ترين، گران‌ترين و با حساب و كتاب‌ترين نژاد اين بازي است. شما با روم مي‌توانيد كارگران خود را تقسيم كنيد تا سريع‌تر پيشرفت كنيد، اما زمان ساخت نيروها و همچنين هزينه آن‌ها آن‌قدر بالاست كه در عمل شما تا ميانه‌هاي سال مشغول امور مالي خود هستيد. ‌ ‌

بازي به چند قسمت تقسيم مي‌شود: نخست دهكده شماست كه مركز فرماندهي‌تان است و در آن‌جا ساختمان‌هاي مورد نياز خود را مي‌سازيد. مشابه پدر اين‌گونه بازي‌ها، ‌Age of Empires‌، هر ساختمان هزينه‌اي از نظر چوب، آهن، خشت و غذا دارد و همچنين نيروي كاري براي خود مي‌طلبد. ساختمان‌ها كه كاربردهاي مختلفي دارند، داراي پيش‌نيازند و شما مي‌توانيد پيش‌نيازها را ببينيد. اما استراتژي بهينه، اول مديريت صحيح منابع‌تان است.

قسمت دوم، بخش اطراف دهكده‌تان است كه مزارع، جنگل‌ها، كوه‌ها و گودال‌هاي خشت‌تان را مشاهده مي‌كنيد. هر واحد يك سطح دارد كه با بالابردن سطح آن، ميزان توليد آن بر واحد ساعت بيشتر مي‌شود. بايد مواظب باشيد ساكنان دهكده شما از گرسنگي تلف نشوند، بنابراين همواره ميزان توليد غذا را به‌مقدار درست نگاه ‌داريد، همچنين مواظب باشيد كه قبيله‌هاي ديگر، خصوصا توتان‌هاي بدجنس شب و روز ممكن است به‌شما حمله كنند و منابع شما را بدزدند.
از طريق بخش سوم، ‌كه نقشه دنياي تراويان است، مي‌توانيد ديگر دهكده‌ها و فاصله آنها با خود را بدانيد. با روساي آن‌ها به‌گفتگو بپردازيد، صلح كنيد يا با چند قبيله، تشكيل يك اتحاد بدهيد و از آرمان‌هاي اتحاد دفاع كنيد. ‌
براي آن‌كه بازيكن خوبي باشيد، عموما روزي2 با‌ر فاصله‌هاي مساوي بايد به وب‌سايت سر بزنيد، البته در آغاز بايد بيشتر از اين‌ها مراجعه كنيد.
بازي تا جايي كه زندگي عادي شما را به‌مخاطره نياندازد، بسيار شيرين خواهد بود. موفق‌ترين بازيكنان، كساني هستند كه مديريت صحيحي از منابع خود دارند و به‌محض پايان يافتن يك ساختمان، ساختمان ديگري را براي توسعه انتخاب مي‌كنند. قطعا اين موضوع دشواري است، دشمنان شما ممكن است ساعت خواب‌تان را بفهمند و درست زماني كه شما خوابيده‌ايد، شبيخون بزنند، و شما در اولين ورود به سيستم با ويرانه‌اي روبه‌رو خواهيد شد. حتي ممكن است روستاي خود را از دست بدهيد. بنابراين اقدامات احتياطي تدافعي و معرفي جايگزين براي بازي زماني كه شما در سيستم حضور نداريد، ضروري است. ‌ ‌

تمام هيجان بازي از آنجا آغاز مي‌شود كه شما بخواهيد با يك روستا يا يك اتحاد به‌جنگ بيافتيد. بلوف‌زدن‌ها، حمله‌كردن‌ها، ضدحمله‌ها و تدابير دفاعي و تله‌هايي كه براي دشمنان‌تان مي‌چينيد، اين بازي را همانند بازي‌هاي بي‌درنگ تحت شبكه، شيرين و زيبا مي‌كند. با اين تفاوت كه شما مي‌توانيد حتي از گوشي موبايل خود نيز بازي كنيد و نيازي به پيش‌نياز نخواهيد داشت. ‌ ‌

بازي با ورود يك نژاد هوش مصنوعي به‌نام ناتارها به مراحل پاياني خود نزديك مي‌شود، اتحادها بايد به راز توليد يكي از عجايب جهان دست يابند، آن را بسازند و تا زماني كه به سطح 100 نرسيده است، از آن دفاع كنند. اتحادي كه زودتر به سطح 100 برسد، برنده بازي اعلام مي‌شود.. ‌ ‌

دوستان از این طریق عضو این بازی بشید من خودم که خیلی حال میکنم با این بازی تازه اشنا شدم اما خوشم امده از این بازی اینم سایت (http://www.travian.ir/?uc=ir4_16728) بازی برای عضو شدن

sardin
15-08-09, 01:03
من که هرچی آموزش هاشو خوندم ازش سر در نیاوردم
به نظر بازی جالبی هست
ولی نمیدونم چطوری باید بازی کنم؟

car20
15-08-09, 11:35
من که هرچی آموزش هاشو خوندم ازش سر در نیاوردم
به نظر بازی جالبی هست
ولی نمیدونم چطوری باید بازی کنم؟

من عضو اين سايت نشدم ، چون اصلا نمي دونم فلسفه ي بازي اش چيه ! اگر شما دونستيد كه چرا اين همه هزينه شده كه من و شما توي اون لذت ببريم به من هم بگيد تا شايد من هم هوش كنم بيام توي بازي.
يك بازي قديم ها بود كه از طرف مخابرات بستنش ، همون هيولاها و دراكولاها كه بايد طلا جمع مي كردي و از اينجور كارها و براي اين كار بايد حسابت رو شارژ مي كردي و يك ريال كه بهت نمي دادن هيچ دو ريال هم ازت مي گرفتن ، كلا فلسفه بعضي بازي ها خيلي مسخره است . بگذريم

irangain
15-08-09, 18:24
تو این بازی شما صاحب یه دهگده میشین که باید این دهگده رو اداره کنید مدیریت کنید من نمیتونم زیاد توضیح بدم باید عضو بشید بازی کنید کم کم میفهمید جالب به شما حمله میشه شما حمله میکنید به دهگده های دیگه وقتی هم که افلاین باشید بازی در حال انجام شدن هست

irangain
16-08-09, 18:32
پیشنهاد میکنم بازی نکنید به شدت اعتیاد میاره فقط کافی بازی رو یاد بگرید بعد دیگه بیچاره میشید یکی از دوستام این بازی رو معرفی کرد بهم یعنی معرفی نکرد از دهنش پرید گفت دارم تراوین بازی میکنم بعد من سیریش شدم که چیه داستان بازی رو واسم گفت من عضو شدم خوشم امد. واسم تعریف میکرد که 3 4 تا از رفیقاش سر این بازی کار خودشون رو از دست دادان. بازی وقت گیریه.میل شماست اگه دوست دارین بازی کنید اگر امدین واسه عضویت تو سرور 4 ثبت نام کنید رومی ها رو انتخاب کنید شمال شرقی هم بیاید من شمال شرقی هستم اسم دهگده من gar30ia هست.موفق باشید